A DIGI előfizetőinek figyelmébe:  Discovery Networks sajnálattal értesíti több százezer nézőjét, hogy a DIGI szándékosan és egyoldalúan megszegte a Discovery Networks felé fennálló szolgáltatási szerződését, és nem sugározza tovább a Discovery Channel műsorát analóg és digitális kábeltelevíziós előfizetői számára.Jelenleg a DIGI-előfizetőknek már nincs hozzáférése a következő csatornákhoz: UPC Discovery channel

Aláírók száma

13403

 

Kedves Discovery-néző!

Önnek is köszönhető, hogy a Discovery Channel a legnézettebb ismeretterjesztő csatorna Magyarországon. Több mint tizenöt éve kínálunk egyedi tartalmat a magyar nézők számára azzal az egyszerű céllal, hogy felkeltsük a kíváncsiságot, és megosszuk az ismeretek, izgalmak és kalandok sajátos keverékét önnel és a díjnyertes műsorainkat kedvelő többi nézővel.

Tizenöt éves elkötelezettségünk felelősséget is jelent – ezért tájékoztatjuk Önt a DIGI szolgáltatóval kapcsolatban kialakult helyzetről. A DIGI és a Discovery között jelenleg is érvényes szerződés kötelezi a szolgáltatót a Discovery Channel továbbítására, ennek ellenére a DIGI hűséges nézőink jelentős része felé megszüntette a csatorna sugárzását. Fennáll a veszély, hogy a DIGI következő lépésként műsorkínálatából határozatlan időre eltávolítja az összes Discovery csatornát.

Nagyon csalódottak vagyunk a történtek miatt, és elnézést kérünk Öntől, az események vétlen elszenvedőjétől. Mindent megtettünk, hogy ezt elkerüljük, és úgy gondoljuk, rossz döntés a DIGI részéről, hogy megfosztja fogyasztóit szeretett csatornáiktól, és megakadályozza őket abban, hogy kedvenc programjaikat élvezhessék.

Hiszünk abban is, hogy számít az ÖN véleménye, más nem dönthet arról, hogy milyen csatornát nézzen. Hogy elmondhassa véleményét, elindítottuk a discoverybaratai.com weboldalt – itt hallathatják hangjukat és elmondhatják a DIGI-nek véleményüket.

Az Ön aktív segítségével változtathatunk a jelenlegi helyzeten, támogatását előre is köszönjük!

Üdvözlettel,
A Discovery Networks csapata